kedd, szeptember 01, 2009

3. hét-kedd

Már Réka is jött reggel velünk a bölcsibe. Most már úgyis ott tartunk, hogy nem kell ott lennem a kicsivel, otthagyom. 9-re mentünk, de csak fél 10-kor jöttünk el. Mondták, várjunk már egy kicsit, ha tudunk, mert ma bent lesz a doktornő, és ő pici fiút még nem látta. Jutka néni rögtön mondta Rékunak, hogy játszon csak nyugodtan ő is az udvaron bármivel. El se akarta hinni a kis drágám! Rögtön letámadta a triciklit, kipróbált egy csomó mindent, aztán leragadt a homokozóban. Kicsi fiú nem tágított mellőlem 1 cm-re se, sejtette, hogy mi fog következni. Mikor leültünk beszélgetni Jutka nénivel, ő az ölemben ült, háttal a terasznak. Mikor mondtam neki, hogy megjött Margitka néni, azonnal lepattant az ölemből, kezembe nyomta mind a 2 kisautóját, és a kis kezeit tördelve csak állt, mézte Margitkát, de mozdulni nem mozdult. Azt mondjuk mondták, hogy már tegnap is inkább Margitkához ragaszkodott, mint Jutka nénihez- akihez igazából tartozik-, de ez a megnyilvánulása kicsit meglepett. Csak lestem:)
Aztán bosszankodtam egy kicsit megint. Ugyanis jönnek majd családlátogatásra- ezzel nincs is gond-, de akkor fognak jönni, amikor elalszanak már a gyerekek. Azon a napo majd kicsi fiú nem fog ott aludni, aminek igazából nem örülök, mert így is még nehezen megy az elalvás, ez szerintem be fogja zavarni a kis drágát..Szerintük nem. Hát, úgy legyen!
Fél 10-kor elindultunk hazafelé. Vásárolgattunk, fagyiztunk, megmutattam Rékának az ovi udvarát, megcsodáltuk az ottani játékokat, nagyon tetszett neki. Találkoztam régi kolléganővel is, beszélgettünk, jó volt.
2-re mentünk vissza kisGergőért. Már ébren volt, de eljátszogatott csendben az ágyán. Azt mondták, minden rendben volt, játszott, motorozott, szaladgált, a legjobb úton haladunk! Annyira örülök!!!!!

2 megjegyzés:

Gonda Zoltán írta...

Csak eljött ez is. Egy könnyebb nap! Nemsokára minden rendben lesz!

Gizi írta...

Szia Bogcsika!

Kérlek nézzél be hozzám, találsz ott valamit amit neked is küldök.