kedd, május 26, 2009

Jött a szerelő

Egész délelőtt vártuk a mosógépszerelőt, 11-kor be is futott. Gallyra ment az ékszíj, de nem szakadt még el teljesen, ezért volt az, hogy egyszer forgott a dob, másszor nem. Kicserélte... 8500 Ft-ért... Ez így konkrétan nem esett jól hónap végén, de hát ez van. Pedig tavaly kapott a gép új ékszíjat, hát nem sokáig bírta. A szerelő is emlékezett, hogy járt már nálunk. Na, akkor elkezdem egy kicsit kímélni a gépet, biztos túlterheltem valamikor szegényt...

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Bogcsika örülök hogy már jó a mosógéped, de hogyan fogod kímélni, talán ezután kézzel fogsz mosni??? Most itt mosolygok ezen magamba.

bogica írta...

Ja, azt nem írtam, hogy amikor kipurcant a gép, éppen lepedőket mostam. Volt a gépben 2 hagyományos lepedő mellett 2 db gumírozott szélű frottír lepedő is. Én eddig nem is gondoltam, hogy ezek a frottír lepedők milyen iszonyúan teleszívják magukat a vízzel. Mikor kiszedegettem őket, hogy kicsavarjam kézzel- mert leállítottam a programot, mert nagyon kínlódott-, alig bírtam kiemelni. Iszonyat súlya volt! Mivel a lepedőket általában így szoktam együtt mosni, biztos ezzel terheltem meg. Na ezzel fogom max. ezek után kímélni a gépet, hogy nem mosok 2 frottírlepedőt egyszerre 1 adagban.