kedd, május 19, 2009

Szombat- Ecser

Végre mentünk anyuékhoz! Nem is tudom, mikor jártunk náluk utoljára... Ahogy megérkeztünk, akkor tudtuk meg, hogy Levi hazajött Németből, és jön ő is Andival és Zolival. Hú, felkerekedtünk, irány a Tesco. Nekik nem készültünk hirtelen az elmaradt és leendő szülinapi- névnapi ajándékaikkal, legutóbb anyu azt mondta, Levi nem jön haza. Na mindegy, gyorsan beszereztük a szükséges ünnepléshez valókat, és ünnepelgettünk. Vittünk fényképezőgépet, de 1 db fényképet sem csináltunk:( De bénák vagyunk... Anyu nem is anyu lett volna, ha nem kupak nélkül rázza fel a krémlikőrt...:)
Szerintem jól sikerült az összeröffenés, a gyerekek imádtak kint lenni, labdázni, hintázni, kutyázni. Jó volt kint lebzselni a kerti széken, hintaágyban, és közben beszélgetni.
Iszonyú meleg volt, vasárnapra még melegebb lett. Hazafelé menet beugrottunk Ancsáékhoz, visszaadtuk végre az összes kölcsön kapott gyerekholmit. Iszonyú mennyiség volt, alig fértünk be tőle a kocsiba. Viszont otthon ezzel annyi de annyi hely felszabadult, hogy csak na! Ancsa lányai hatalmasak! Elképesztő, hogy rohan az idő! Viki már 9 éves... Isti kedden megy egy ismerős dokihoz, akinek a felesége gyereknőgyógyász. Szól egy pár szót az érdekünkben, és ha minden jól megy, pár héten belül meg is tudnánk neki mutatni a kiscsajt. De jó lenne!

Nincsenek megjegyzések: