kedd, május 19, 2009

Hétfő- pakolászás

Hétfőn baromi meleg volt, nem is mentünk sehová, csak még reggel a homokozóba, amíg árnyékban volt. Onnantól kezdve pakolásztam egyfolytában, meg mostam egy csomót, ami szinte azonnal megszáradt kint az erkélyen. Sok selejtezni való van- játékok, ruhák egyaránt-, és még az a rengeteg cucc, amik a kanapéból és a franciaágy ágyneműtartójából került elő. Minden szanaszét van most, pár napra megvan az elfoglaltságom. Rékának is, mert ezt imádja ő is csinálni:) Vendégünk is volt, a barátnőmmel is beszéltem telefonon, lehet hogy csütörtökön találkozunk!!!! 10 év után...
Az átültetett rózsáim teljesen magukhoz tértek odakint az erkélyen, annyira örülök neki! 1 pici tő kiszáradt, de az tényleg nagyon pici volt. A bimbók most kezdenek kinyílni az egyiken, a másikon már teljesen kinyíltak. Olyan jó!!!!!


Lénáék megunták, hogy a labdák állandóan szanaszét gurgulásznak a folyosón. (Fele a miénk, másik fele a szomszéd fiúké) Vettek egy labdahálót és beletették a labdákat. Kifizettük a részünket, ez jó ötlet volt, már mi is gondoltunk rá a Katival, csak még egyikünk sem vette a fáradtságot, hogy utána járjon. Ebben csak a rossz, hogy magasan van, a kicsit nem tudják kivenni a labdákat belőle egyedül. De annyi baj legyen! Így egy kicsit nagyobb a rend a folyosón.

Nincsenek megjegyzések: