hétfő, november 17, 2008

Hosszú hétvége

Jó hosszú lett a hétvége: szombat délelőtt indultunk anyuékhoz Ecserre, és hétfő estére értünk haza. Újfent nagyon jó volt ott lenni!
Hát kezd megérkezni a tél, egyre hidegebb van. Ez abból a szempontból- sem- nagyon jó, mert ha a gyerkőcök ki szeretnének menni az udvarra, teljes átöltöztetésre van szükség: le a vékonyabb benti nadrágot, fel a harisnyagatyót vastagabb nacival, pulcsik, kabát, miegyéb. Macerás... Anyuval délután kint voltak, nagyon élvezték!
Este lavórban fürödtek kád híján, ez is nagy élmény ám itt:)


Vasárnap nagy családi összeröffenés volt, csak Zoli nem tudott jönni. Szegény agyon dolgozza magát, remélem azért néha ki is kapcsolódik! Szóval összegyűlt a család, még Sanyi fia és az ő barátnője is jöttek látogatóba. Úgyhogy tényleg már csak a Zoli hiányzott:( Egy kicsit fura, de majdhogy nem a Németországban dolgozó Levivel lassan gyakrabban találkozom, mint a Pesten élő Zolival:'(
Na mindegy, nagyon jó volt így együtt!!! Andi elhozta a táncszőnyeget, hát nagyon jópofa dolog tényleg:) Képeket nem nagyon csináltam, inkább videóztam. Még nem néztük vissza, de szerintem jók lettek:) Egy kis ízelítő:
Volt evészet, sütizés, beszélgetés, sok nevetés, na és a karácsony előtti ajándékdömping! Ugyanis az elmúlt fél évben, mióta Levivel nem találkoztunk, volt egy pár névnap és születésnap. Ezeket Leviék tisztességesen bepótolták, bár egyáltalán nem lett volna rá szükség. Szóban a köszöntés mindig megtörtént, és igazából ennyi elég is lett volna. Az ajándékok különben nagyon találóak voltak, mindenki örült mindennek. Ne is tudom, honnan szedik az ötleteket, én nagyon megkínlódok ezzel. Réka édes volt, nagyon igénybe vette szegény Andit, nagyon jó kis játszótársra talált benne:)


Este filmnézés volt: "Igazából szerelem" . Imádom! Gergőtől kaptam ma, csak úgy... Olyan kis figyelmes:) Őt is imádom!:) Nem mentünk ma már haza, mert Leviék csak délután tudtak jönni, és hogy ne csak úgy kutyafuttában találkozzunk, inkább maradtunk. Gergőnek végülis mindegy, honnan megy be dolgozni.

A hétfő elég lazán zajlott, csak a gyerekek és én voltunk otthon: mindenki melózott. Igyekeztem hasznossá tenni magam egy kicsit, sőt még 1-2 olyan dolgot is csináltam, amit halogatok már mióta:) Gergő sokáig dolgozott, így már nem tudtunk anyuhoz benézni elköszönni a Klinikára, ugyanis ma este 8-ig dolgozott. Sajnálom, mert amikor elment dolgozni, nem ébresztett fel, nem köszöntünk el egymástól:(
Réka ma a járókában aludt, nagyon tetszett neki. Nekünk is, nem fájt reggel annyira mindenünk:D KisGergő is jót aludt az összetolt fotelokban, amíg elfér így, szerintem ezt a módit fogjuk alkalmazni. Nekem is kényelmesebb, ha éjjel felébred. Így pl. fel sem ébredt...

Egy kis meglepetés várt otthon minket: VÉGRE FELFESTETTÉK AZ UDVARBAN A KOCSIBEÁLLÓ HELYEKET!!! Tavasz óta szó van erről, hát jobb későn, mint soha! Hátha ezentúl már majd mindig a saját helyünkön tudunk parkolni, és be is férünk rendesen;)
Nem tudom mi lehetett itthon, feltételezem valami nagy szél, vihar vagy ilyesmi. Az összes cuccunk szanaszét volt a folyosón: labdák, kismotorok, kukatető, ajtódísz. Csak furcsállom, hogy senki nem szedte össze... Na mindegy, lehet nem vették észre..

És végül egy kis ráadás: sikerült hanyattvágódós hisztis képet csinálnom kisGergőről:)


1 megjegyzés:

jociandi írta...

Jók lettek a képek és mi is nagyon jól éreztük magunkat!

Kisgé hisztis képe csúcs! :))