kedd, október 14, 2008

Programok:)

Hajnali 2-kor kicsi Rékám megint belázasodott, kapott egy kúpot. Reggelre semmi baja nem volt. Ez volt a 2.éjszaka pelus nélkül. Nem volt gond.
Délelőtt jött Jusztika vigyázni Rékára, ugyanis kisGergőt vittem a zenebölcsibe. Na most az a nagy helyzet, hogy valószínűleg a múltkor is nem véletlenül aludt el. Mert hogy baromira nem érdekli az egész:-) Végig nyűglődött, és csak a táskámban lévő keksz érdekelte. Na mindegy, hátha legközelebb egy kicsivel nagyobb érdeklődést mutat majd.
Délután a gyerekorvoshoz vonultunk el. Kértünk beutalót a nephrológiára, sikerült időpontot kapnunk csütörtökre. Ha ott voltunk, megmutattam már Rékut is, mert szép lassan megint kezdett felkúszni a láza. Nem talált semmit a doki,é s azt mondta, valószínű hogy mostanában már minden baja attól lehet, ami miatt a hasa is fáj. Ezt fogjuk most megnézetni.
Otthon kisGergő későn aludt el délután, és ébredés után megint nagyon sírós volt. Észrevettem egy másik fogacskát is- a jobb felső 2.-, ami már iszonyúan látszik, de még nincs kint. Tehát most egyszerre 2 foga akar kibújni. Így már nem csodálom, hogy nem eszik rendesen és nyűgös.
Gergő hazahozta a számítógépet, sikerült rendbe tennie. Kellett rá költeni, de hát ez ezzel jár...

Esti mese apának fürdés közben:

Nincsenek megjegyzések: