hétfő, október 20, 2008

Péntek

A tegnapi ijesztgetésnek eredménye lett Rékánál: ma olyan gyönyörűen evett, ahogy már nagyon régen. Nem csak ijesztgettük szegényt, hanem szépen el is magyaráztuk neki, hogy milyen nagy baj lehet, ha nem eszik. Ezek szerint megértette. Sőt, azt kell hogy mondjam, többet evett ma, mint kisGergő!!! Akinek szegénykémnek meg már nem is tudom mennyi foga jön egyszerre. Már mindenhol meg van dagadva az ínye, sőt már olyan foga is kibújt, amelyik eddig még csak készülődött kifele. Ő valószínüleg emiatt nem eszik úgy, ahogy eddig.
Hogy ne unatkozzunk betegség ügyileg, Réka este elkezdett köhögni, de nagyon! Sanyi felajánlotta, hogy elmegy gyógyszerért, amit nagyon megköszöntem. Szegénynek gyalogolnia kellett, mert anyu kocsival ment dolgozni. Az eső akkorra már legalább elállt.
KisGergő hozta a formáját: 2x sikerült úgy eldugnia a cumisüvegét, hogy alig találtam meg. Egyszer a konyhaszekrényben lévő hatalmas fazékba tette, aztán rácsukta az ajtót. Aztán pedig egy hatalmas üres dobozba, ami kidobásra várt. Anyu- péntek révén- ma is korábban jött haza.
Rékunak csináltam 2 kis coffot, nagyon édi lett.
Délután anyuval elkezdtünk fényképeket rendezni. Este folytattuk, de arra a döntésre jutottunk, hogy majd egyszer visszatérünk a dologra. Kismillió kép van, egyenlőre össze-vissza rakosgatva albumokba. Majd egyszer kiszedegetünk mindenhonnan mindent, és újra csoportosítjuk. Nekem lenne kedvem hozzá, imádok ilyen dolgokkal pepecselni, csak hát időm nincs rá...

Nincsenek megjegyzések: