vasárnap, október 26, 2008

Pihenés

Szombat délelőtt anyuék meglátogattak minket!!! Nagyon örültünk nekik!!! Nem maradtak sokáig, mentek a dolgukra, és utánuk mi is indultunk Kécskére anyósomhoz. Szokás szerint megint sok-sok finomságot összefőzött nekünk. Nyami- nyami!!! Most, hogy már megjött a hidegebb idő-hajnaltól már mi is fűtünk-, az emeleti kis szoba van jobban befűtve, ahova betelepítettük a tv-t is a földszinti hűvös nappaliból. Számomra valahogy olyan hangulatosak ezek az őszök és telek, amikor mindannyian beszorulunk abba a szobácskába: itt nézzük a tv-t, itt játszanak a gyerkőcök, mindenki nyüzsög 1000- rel, és mindez egyszerre egyáltalán nem zavaró. Régen még az evészet is fenn zajlott, de most már a földszintre járunk enni. Nem annyira macerás így.
KisGergő még mindig nagyon köhög, borzasztóan hörög, ahogy veszi a levegőt. Lehet, hogy megint dokihoz kell mennünk...

Gergő megfertőzte kisGergőt a számítógéppel:)

Este dvd-t készültünk nézni 3-an: mi ketten Gergővel és anyósom. Emiatt anyósom szobájában fektettük le a gyerekeket. Aztán kiderült, hogy csak a dvd tokját hoztuk el, a film otthon maradt... Jellemző...Minden esetre a gyerekek ott maradtak a másik szobában, és mi meg végre átaludtunk 1 teljes éjszakát!!! Hurrá!!!

Hajnalban visszaállítottuk az órát 1 órával, de sajnos nem tudtam annyival többet aludni: egyszerűen kipattant a szemem a megszokott időben:( (Ez is jellemző)

Vasárnap délelőtt átmentünk a dédihez: Réka bicajjal jött, picurkám meg a saját kis lábán. Kis drágám trappolt, mint egy tank, mintha élvezte volna a menést, 1x sem kéredzkedett fel, hogy vigyük. Ebéd után elindultunk haza. Előtte még betértünk a malomba, mert most hétvégén tökfaragás volt. De aztán nem faragtunk mégsem tököt, ugyanis rengetegen voltak. Meg akkorák voltak a tökök, mint a fejem 3x. Úgyhogy megnézegettük a már elkészült faragványokat, aztán megbeszéltük Rékuval, hogy jövő héten veszünk otthonra kisebb tököt, és majd szépen együtt kifaragjuk. Tényleg olyan ormótlanul hatalmas tökök voltak, hogy azt ő semmi képpen nem faraghatta volna, csak mi. Az meg neki nem olyan nagy szórakozás, ha nem vehet részt a dologban. (Na most a tök szót egy jópárszor leírtam, de már nincs kedvem átjavítgatni.)

Összegezve a hétvége nagyon jó volt, tényleg pihentünk, és megújult erővel kezdünk neki a következő hétnek:) (Legalábbis én)
KisGergő a dédivel:

Nincsenek megjegyzések: