szerda, június 17, 2009

Ünnepelünk tovább...

Ma- szerdán- délelőtt apósomék látogattak meg minket. Réka repesett az örömtől, amikor meglátta náluk az ajándékcsomagokat:) Először is kapott egy cserepes rózsát, amilyet én a múltkor Gergőtől, csak ezek rózsaszín rózsák. Ezt is majd kiültetjük, és az ő feladata lesz, hogy gondozza:)
KisGergővel közösen kaptak egy kis repülős játékot- meglepődtem volna, ha nem zenél-, de inkább kisGergőnek való, mint Rékának.
Réka kapott még Benedek Elek mesekönyvet, Hercegnős foglalkoztató füzetet, egy rakás megkötős karkötőt, és ezüst ékszereket. (Idén eddig minden ajándékozónak az ékszereken járt az esze...:)) Meg is látszik Réka arckifejezésén, olyan mintha ezt mondaná: na, már megint egy fülbevaló... De ez ezüst, cirkóniummal, és nem csak fülbevaló, hanem nyaklánc és egy édes kis gyűrű, ami pont passzol a kis ujjára.





Kicsi fiú éppen elaludt, mielőtt megérkeztek volna apósomék. Megette a kiflijét, csak furcsálltam, hogy Réka már rég bent játszott a szobában, kisGergő meg halál csendben van valahol: ülve elaludt az asztalnál, az utolsó falat kiflivel a szájában:)
Délután szusszantam egy kicsit, apósomék elvitték a gyerekeket sétálni, miután pici fiú is kegyeskedett felébredni. Réka felavatta a rollert az utcán is.

Nincsenek megjegyzések: