szerda, június 17, 2009

Hétvégén is ünnepeltünk már

A szülinapozás Rékának már hétvégén elkezdődött. Addigra már kigyógyultak a gyerekek a betegségből, így engedtem, hogy egyenek amit csak akarnak. Tortát is. Hát nem kellett volna, mert a kis gyomruk nem nagyon bírta még a terhelést az 1 hét diéta után, megint elkezdett hasmenésük lenni. Úgyhogy hétfőn megint orvosnál voltunk, újrakezdtük a diétát.
Na de még a hétvégénél tartottam.
Dédinél volt az ebéd, kapott egy csomó édességet: csokikat, kekszeket. Zserbó is volt. Szegénykém ezt nem nagyon tartotta ajándéknak, csak édességnek, és várta volna a többi ajándékot, de hát a déditől ez volt az ajándék. Kicsit csalódott volt a drágám... Na de Piroskánál kárpótolva lett! Csomó mindent kapott, nagyon meg volt vele elégedve. Csak 1 kifogása volt, amit aztán elmondott, amikor kettesben voltunk. Kérdezte, hogy ugye mi majd becsomagoljuk az ajándékokat, ahogy karácsonykor szokott lenni, mert ő szereti kibontani az ajándékokat, nem szereti, ha csak úgy ki kell venni a dísztasakból.Nézzenek már oda! Az édesség nem számít neki ajándéknak, és ha nem azt kap, az meg nem mindegy, hogy van csomagolva! Micsoda igények...
És akkor a képek:






Az ünneplés végeztével kicsi fiúnak nagyon fontos dolga akadt a kertben: csigáznia kellett. Annyira sajnáltam csóri csigákat, amikkel kisGergő úgy játszott, mintha kisautókat tologatna. De ez sajnos a képekből nem látszik. Haláli volt:)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Zsebellenőrzés volt? Hogy ne legyenek otthon meglepetéscsigák. ;)

Névtelen írta...

Kriszta

bogica írta...

Na az nem volt, eszembe se jutott... De így hogy eszembe juttattad, feláll a szőr is a hátamon!!!!!