szombat, május 29, 2010

Családi nap

Réka ovis csoporja szombatra családi napot szervezett a Ferkó Tanyára. Ide az anyukák, apukák és tesók is hivatalosak voltak. Ezt Réka talán a pénteki gyereknapnál is jobban várta. Reggel gyorsan sütöttem 2 tepsi muffint- még csak ezt tudok profin csinálni. Mi ezt vittük a közösbe. Eléggé lógott az eső lába, ennek ellenére mire odaértünk, már majd' meggyulladtunk. Még jó, hogy készültem a gyerekeknek lazább ruhával, egy kicsit át kellett őket öltöztetnem.

Mikor mindenki megérkezett, koccintottunk egyet, aztán már kezdtük is a sportvetélkedőt. Itt mindenki be volt vonva, így kép nem készült. Jópofa volt az egész, még jobban folyt rólunk a víz. Miután kellemesen elfáradtunk, már mehettünk is ebédelni. Gulyásleves volt, utána pedig palacsinta. Igazán fincsi volt mindkettő.
Tébláboltunk még egy kicsit kint a szabadban, aztán meglett a fullasztó meleg böjtje. Már éppen terelték össze a lovakat a lovacskázáshoz és a kocsikázáshoz, mikor leszakadt az ég:( Szegény Rékám ezt várta egész nap- és még nem is tudom hány napja-, így el lehet képzelni, mennyire csalódott volt, mikor kiderült, hogy nem lesz az egészből semmi, mert ez nem csak egy futó zápor, hanem komolyabb eső. Nagyon keservesen sírt, borzasztó nehezen nyugodott meg. Ezzel igazából vége is lett a bulinak, mert az eső csak esett, és esett, és sorra szállingóztak hazafelé az emberek. 2-kor így mi is leléptünk.

Gergőke nagyon ügyesen szólt mindig, amikor pisilnie kellett, nem történt baleset. Pedig rengeteg csereruhával készültem:)

Nincsenek megjegyzések: