szerda, november 04, 2009

Túléltem!!!

Jelentem alássan, a pozitív energiák megérkeztek, köszönöm mindenkinek!!!! Minden rendben ment, nem volt semmi gond, időben érkeztem- sőt egy picit előbb is-, pedig úgy éreztem, késésben vagyunk. Persze hogy ma reggel aludtam el annyira a hajamat, ahogy még soha az életemben, így be kellett szárítanom. KisGergő természetesen kabátba öltöztetés közben kakilt be, így vetkőztünk. És ma reggel 2x kellett kiszívnom az orrát, annyira szörcsögött. De hát nem baj, biztos lesz ez még cifrább is. Az viszont nagyon szörnyen hangzik, hogy negyed 6-kor kelnem ahhoz, hogy fél 8-ra beérjek dolgozni. (15 percre lakunk a munkahelyemtől.) A bölcsi fél 7-kor, az ovi 7-kor nyit. Mostanában mi vagyunk az elsők az oviban, az ovónénivel együtt öltözött át Réka. Ma is kaptam az ovónénitől egy kis bíztatást, nagyon jól esett, könny is szökött gyorsan a szemembe. Szóval jól telt a munkával töltött 1. napom, de nagyon elfáradtam. Sokkal hamarabb lettem éhes, mint szoktam, és a fejem is megfájdult a rengeteg koncentrálástól és odafigyeléstől:) Mikor hazaértem, rögtön ittam egy kávét és bevettem egy gyógyszert. Ez helyretett egy kicsit.
Délután Piroskával és Zsuzsival együtt mentünk a gyerekekért, megmutattam nekik mindent, mi hol van, most már az ő segítségüket is igénybe fogjuk venni a gyerekek "begyűjtését" illetően.
Voltunk a papnál is, elméletben eljátszottuk a keresztelő menetét, már nagyon ki lettünk okítva.
Holnap nem dolgozom, kipihenem a mai napot. Na de péntektől már nincs megállás!!!
Azt hiszem, ma nagyon jót fogok aludni! Egészen reggel negyed 6-ig...

6 megjegyzés:

Gizi írta...

Bogcsika örülök hogy ilyen jól ment minden a kisebb zökkenők ellenére is. Biztosan hamar belejössz majd mindenbe, és nem fogsz idegeskedni. Az viszont nem jó hogy a fejfájás közbe szólt, de sajnos ez biztosan többször előfordul majd. Jó pihenést egészen a korai kelésig. Holnapra szép és pihentető napot kívánok!! Puszillak benneteket.

Névtelen írta...

Szia Bogi!
Első nap kész,letudva, minden OK. Fog ez menni.:) Igen, láttam én is, hogy mennyire koncentrálsz, ezért nem is zavartalak. Remélem nem baj.
Kriszta

Anyucika írta...

Bogi nagyon örülök hogy a reggeli nehézségek ellenére,sikeresnek könyvelheted el az első napot.A régebbi munkába járás gyerekjáték volt,mert akkor még csak te készültél reggelente,de most a gyerkőcökkel egész más .De én biztos vagyok benne,hogy hamar belerázódsz.Kitartás.Én már negyedik éve hordom Vivit,de még mindig szoktak problémák lenni.Pedig én is korán kelek,minden perc be van osztva,és a végén mégis rohanunk...

Anyucika írta...

Szia Bogi.Boldog új évet kivánok !!!!!!Kár hogy mostanában nem irsz.Gondolom eléggé fejtetőre ált az élet amióta dolgozol.Minden jót nektek .

jolly arora írta...

NICE BLOG
Free Hosting
Aman Toor

paloma írta...

szia!
elkezdtem egy blogot, ahol olyan játékok lesznek, amiket már sokszor kipróbáltam szülinapi zsúrokon.ha te is szoktál partit szervezni gyerkőceidnek, talán hasznos lehet.
kérlek, kukkants be, és ha jónak tartod, ajánld tovább.
köszönöm!