szerda, április 20, 2011

Hawaii, Dj, napszemüveg...

Emberek! Átaludtam az éjszakát!!!! Nem is tudom, mikor volt utoljára ilyen! Elég volt fél 7-kor felkelnem az 5 ill. fél 6 helyett. Olyan jó volt! Nyugiban megreggeliztem, lefürödtem, beindítottam a mosógépet és a mosogatógépet, beágyaztam, kicsit vasaltam, nem kellett rohannom az oviba a gyerekekkel.... Aztán elmentem edzeni is. Nagyon jól esett. Curves- köredzésekre járok, és nagyon tetszik. Utána még vásárolgattam, otthon teregettem, aztán uzsgyi dolgozni. A patikában is volt dolog bőven, nem unatkoztam. Úgyhogy ma jólesően elfáradtam, és otthon se volt már különösebb dolgom- gondolok itt a fürdetésre, vacsoráztatásra, meseolvasásra, altatásra... Szinte unatkozom. Na jó, nem:)
A gyerekek nagyon jól érzik magukat a mamánál, pénteken megyünk utánuk Húsvétolni. Már beszereztem a tojásfestéshez szükséges dolgokat, fel kell készülnünk a locsolkodókra:) A lakásdíszítéssel el vagyok maradva, nem tudom, egyáltalán érdemes-e belevágni a dologba, nem is leszünk itthon, és most már a gyerekek se látják, csak ha már vége a Húsvétnak. Úgyhogy ezen még gondolkodom...
Na de addig is pihizek egyet:)

2 megjegyzés:

Gizi írta...

Szia Bogcsika!

De jó, hogy sikerült ennyi bejegyzést megírnod. Most vettem észre, és szépen végig is olvasom mindet. A képek nagyon jók, de még csak gyorsan átfutottam rajtuk.
Gyorsan olvasok, és majd jelentkezem. puszi

Gizi írta...

Jó volt olvasni a soraidat!! A gyerekek gyönyörűek, és milyen nagyok lettek. Látom zajlik az élet, és nem unatkozol. Örülök, hogy sikerült kialudni magad végre.:) Izgatottan várom a húsvéti beszámolódat. Puszi az egész családnak.